Administrering af Tomcat Web Applications

Plesk understøtter anvendelse og administrering af Tomcat web application for at gøre det muligt for brugerne at opsætte hosting med JSP understøttelse. Klik på Tomcat ikonet på Domænets Administrationsside for at få adgang til Tomcat Web Applications administreringsfunktioner:

På denne side kan du aktivere/deaktivere Tomcat servicen, oploade Tomcat web application arkiv filer (.WAR filer) og slette dem, starte/stoppe/genstarte web applications og få adgang til dem.

VIGTIGT

Brugere kan kun administrere Tomcat web application igennem Plesk Interface. Administrering af web application igennem Tomcat administrator er afbrudt for at kunne opretholde sammenhæng på Plesk Tomcat konfiguration.

Status for Tomcat servicen og status for Tomcat web application er repræsenteret med følgende ikoner:

Tabel 3.3. Tomcat service/web applications status ikoner

Ikon Betydning
Tomcat service status
[ON]
betyder at Tomcat servicen er aktiveret.
[ X ]
betyder at Tomcat servicen på domænet pt. er deaktiveret.
Tomcat web application status
[ON]
betyder web application er aktiveret.
[ X ]
betyder af web application pt. er deaktiveret og ikke tilgængelig.
[ ! ]
betyder at web application ikke er tilgængelig.

Aktivering/deaktivering af Tomcat service

For at kunne afbryde understøttelsen af Tomcat web application kan Tomcat servicen blive deaktiveret. Når Tomcat servicen er deaktiveret, vil alle aktive Tomcat web applications også skifte deres status til "ikke tilgængelig", mens alle inaktive web applications forbliver uændrede.

Aktivering af Tomcat servicen giver adgang til aktive web applications.

BEMÆRK

Når Tomcat servicen er aktiveret, vil status ikonet skifte til [ON] og det samme gælder for status ikonerne for Tomcat web applications på dette domæne, der var aktive inden deaktivering af Tomcat servicen.

For at aktivere/deaktivere en Tomcat service:

1. Klik på Aktivere eller Afbryd ikonet. En bekræftelse vil komme frem, der spørger om du ønsker at ændre status på servicen for Tomcat.

2. Klik OK for at gennemføre ændringen af status. Klik Cancel og der sker ingen ændringer med status.

Oploading af Tomcat Web Application arkiv filer

For at oploade en ny Tomcat web application arkiv fil, skal du gøre følgende:

1. Klik Add New Web Application.

2. Vælg web application arkiv filen. Brug Browser knappen for at lokalisere den ønskede fil.

BEMÆRK

Det er KUN .WARr (Web application arkiv) filer, der kan oploades. Søgningsfilen kan ikke blive opkaldt som manager.war.

1. Klik OK. Den nye web application vil blive oploaded og tilføjet listen over Tomcat Web Applications.

Genstart af web applications

Du kan genstarte Tomcat web applications direkte fra kontrolpanelet. For at kunne stoppe, starte eller genstarte en web application, skal du gøre følgende:

1. Vælg den web application fra listen over Tomcat applications på Administreringssiden for Tomcat Web Applications.

2. For at starte web application: klik på [UP] ikonet (Start web application).

3. For at stoppe web application: klik på [DOWN] ikonet (Stop web application).

4. For at genstarte web application: klik på [RESTART] ikonet (Genstart web application).

Den nuværende web application´s status vil blive markeret med et ikon: [ON] (ON) viser at web application kører, og [ON] (OFF) viser at web application er stoppet.

Adgang til Tomcat web applications

Man kan let få adgang til en Tomcat web application, ved at klikke på dens navn på listen over Tomcat web applications. Den valgte application vil blive åbnet i et nyt vindue:

BEMÆRK

Hvis en web application ikke er tilgængelig, kan man ikke få adgang til den og derfor virker dens link heller ikke.

Sletning af web applications

Du kan slette en eller flere web applications på samme tid. For at slette en web application:

1. Afkryds feltet udfor den web application, som du ønsker at slette på listen over Tomcat Web Applications.

2. Klik Remove Selected og Web Application Sletningsside kommer frem.

3. Bekræft sletningen og klik OK.