Forside    Produkter    Support    Webmail    Kontakt   Supporttelefon: 91 560 600

Adgang til Microsoft FrontPage Web Administrator

Du kan få adgang til Microsoft FrontPage Web Administrator direkte fra kontrolpanelet. Du kan benytte FP Webadmin ikonet eller FP-SSL Webadmin, hvis du vil have en sikker SSL forbindelse. Ikonerne kan du finde i bunden af Domæne Administrationssiden, hvis Microsoft FrontPage vel og mærke er opsat eller tilgængelig. Bemærk at FrontPage Web Admin softwaren skal være installeret og konfigureret rigtigt for at få denne funktion til at fungere korrekt. Desuden skal FrontPage og FrontPage SSL være understøttet i Plesk.

BEMÆRK

Det er ikke tilladt for FrontPage brugere af Plesk, at oprette nye FrontPage brugere udenfor Plesk Kontrolpanelet af sikkerhedsmæssige årsager.

Tilbage

© Jepponet Hosting 2004