Plesk - Backup og Gendanne Domæner

Du kan foretage Backup og Gendanne Domænedata v.h.a. kontrolpanelet, forudsat at backup er installeret på serveren.

For at få adgang til Backup/Gendanne funktionen, skal du klikke på Backup ikonet på Domænets Administrationsside. Backup filernes opbevaringsside åbner og viser alle gemte backup filer og deres egenskaber:

For at få en oversigt over egenskaberne for den gemte backup af domænet, skal du klikke på Backup File Name.

For at gemme en backup fil på din maskine, skal du klikke på Corresponding ikonet. Herefter skal du udspecificere hvor på maskinen, backuppen skal gemmes og downloade den til maskinen og klik herefter Save (gem).

For at slette en eller flere backup filer fra opbevaringssiden, skal du afkrydse i de tilhørende afkrydsningsfelter og klikke på Remove Selected.

For at uploade en backup fil til serveren, skal du udspecificere hvor filen skal ligge ved at bruge browser knappen, hvorefter du klikker på Upload.

For at lave en backup af domænets data, skal du gøre følgende:

1. Klik på Create Backup ikonet på backup filernes opbevaringsside. Backup filernes oprettelsesside vises:

1. Udspecificere backup filens navn.

Vælg Create Backup File feltet og skriv dine kommentarer i Comments feltet (kommentar).

For at downloade en backup fil til din maskine uden at gemme den på backuppens opbevaringssted, skal du vælge "do not store the backup file in repository, only download it" feltet.

Hvis du ønsker at Plesk skal oplyse dig om backuppens fremgang, skal du indtaste din E-mailadresse i "Notify by E-mail" feltet og afkrydse afkrydsningsfeltet for at aktivere denne funktion.

1. Klik Backup.

For at gendanne et domæne, skal du gøre følgende:

1. Klik på Backup ikonet på Domænets Administrationsside. Backupfilernes opbevaringsside vises.

2. Vælg fra listen den ønskede backup fil og klik på filnavnet. Backup filens informationsside vil åbne og vise domænets konfiguration.

3. Hvis du ønsker det, kan du indtaste din E-mailadresse og afkrydse feltet for notifikationen.

Vælg hvilken IP adresse der skal bruges til at gendanne data for domænet.

4. Klik Restore.

BEMÆRK
Under processen for backup/gendanne, vil domænet automatisk blive lukket og alle dets servicer vil ikke være tilgængelige.