Forside    Produkter    Support    Webmail    Kontakt   Supporttelefon: 91 560 600  

 

 






 


 

   Emne:   Uploade sider med FTP Commander.




Her vises hvordan ftp commander opsættes til deres webhotel.

Som start skal du oprette en forbindelse til dit websted ved at bruge de data du har fået fra Servermarket.


Start med at finde dette ikon.: 
klik på med musen og en ny menu dukker frem.

 

Her vises hvordan ftp commander opsættes til deres webhotel.

Som start skal du oprette en forbindelse til dit websted ved at bruge de data du har fået fra Servermarket.


Start med at finde dette ikon.: 
klik på med musen og en ny menu dukker frem.

 

De felter, der skal udfyldes, vises herunder.

 

Name

domænet.dk
FTP server domænet.dk
FTP port 21 
User ID domænet.dk
Password dit-password
Account domænet.dk
Response Type MFTP-v.4.0

 

   


 

 

 

© Team Nethosting ApS